Hallenbouw

Zijn er plannen voor jouw bedrijf om binnenkort een hal te gaan bouwen? Bij Ruël kunnen we hierbij namelijk van dienst zijn. Het opzetten van een hal dient namelijk niet onderschat te worden. Er komt veel bij kijken en er is ook een grote mate van kennis, mankracht en materiaal nodig om het uit te kunnen voeren. Om deze reden kiezen veel mensen ervoor om de hallenbouw uit te laten besteden. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van staalconstructies voor deze hallen. In de rest van deze tekst lees je meer over hallenbouw, staalconstructies voor hallenbouw en de gerelateerde diensten bij Ruël.

Neem contact op

Wat wordt er verstaan onder hallenbouw?

Voordat een hal in gebruik kan worden genomen is het logisch dat deze gebouwd dient te worden. Alle werkzaamheden die hiervoor nodig zijn vallen onder de naam hallenbouw. Het gaat hierbij om zaken als het ontwerp, het inkopen van het materiaal, het transport en natuurlijk het montageproces. Bij hallenbouw gaat het vaak om maatwerk. Elk bedrijf heeft namelijk weer andere voorkeuren en wensen. Wel is het zo dat de meeste hallen over een standaard vorm beschikken zodat er stabiliteit en veiligheid gegarandeerd kan worden.

Staalconstructies voor hallen

Staal is een zeer geschikt type materiaal voor het opzetten van hallen. Het is namelijk stevig, stabiel en flexibel. Door staal te gebruiken kunnen er simpelweg hele mooie constructies worden opgezet en dit geldt ook voor in de hallenbouw. Daarnaast is staal ook een geschikt soort materiaal als het gaat om duurzaamheid. Wist je namelijk al dat staal 100% recyclebaar is? Met het gebruik van andere materialen zoals hout is dit uiteraard niet mogelijk. Bovendien gaat staal ook nog eens voor vele jaren mee zonder dat er problemen zullen ontstaan. Kortom, staalconstructies voor in de hallenbouw zijn een echte aanrader.

De mogelijkheden bij Ruël omtrent hallenbouw

Bij Ruël zijn we gespecialiseerd in het creëren van staalconstructies voor de hallenbouw. Van tevoren overleggen we in principe altijd de wensen van de klant. Elk project is anders, en dit geldt ook voor de bouw van hallen. Gelukkig kunnen we bij Ruël met onze kennis en ervaring de klant nagenoeg altijd tevreden maken. Uiteraard gaan we op vakkundige wijze om met alle aspecten die komen kijken bij deze constructies. Zo worden alle stappen van het proces zo nauwkeurig en zorgvuldig mogelijk uitgevoerd. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat er geen overhaaste beslissingen gemaakt worden in het bouwproces. Bovendien komt dit het uiteindelijke resultaat alleen maar ten goede. Wil je dus garantie bij het project omtrent de bouw van hallen? Kies dan voor de diensten van Ruël, je gaat er zeker geen spijt van krijgen!

Hallenbouw prijs

De prijs van het opzetten van één of meerdere hallen verschilt sterk per project. Dit is ook logisch, de ene hal is de andere niet. Factoren die deze prijs beïnvloeden zijn de kosten van het materiaal, personeelskosten en transportkosten. De kosten worden van tevoren berekend zodat je een indicatie hebt van de prijs. Door een offerte aan te vragen kunnen we bekijken wat er mogelijk is en wat ongeveer de kosten zullen zijn. Je hoeft voor deze offerte alleen de maatvoering van de hal en een paar persoonlijke gegevens door te geven. Bij Ruël hanteren we altijd eerlijke prijzen omdat we een hoge klanttevredenheid nastreven. Ook staat kwaliteit bij ons simpelweg hoog in het vaandel. Wil je dus beschikken over een stevige en betrouwbare dak- en wandbeplating voor een nieuwe hal? Kies dan voor de diensten van Ruël en je zult na afloop ongetwijfeld heel tevreden zijn met het resultaat!

Neem contact op

Wat kunnen wij voor jouw project betekenen?

Door onze jarenlange ervaring zijn we specialist op het gebied van ontwerp, productie en montage van staalconstructies. Voor ons is elk project maatwerk.

Offerte aanvragen Contact opnemen