Staalconstructie montage

Het belangrijkste en wellicht de meest uitdagende taak omtrent staalconstructies is de montage. Hier komen namelijk heel veel aspecten bij kijken. Zo zijn er mankracht, gereedschap en machines nodig om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Ook moet er tot in detail gemonteerd worden om zo een stabiele staalconstructie te kunnen garanderen. Gelukkig is dit bij Ruël geen probleem. Laat je staalconstructie door ons monteren en je zult zeer tevreden zijn met het eindresultaat. Lees hier meer over de mogelijkheden van het monteren van een staalconstructie bij Ruël.

Neem contact op

Voorafgaande werkzaamheden bij een montage staalconstructie

Er moet veel gebeuren voordat een staalconstructie überhaupt gemonteerd kan worden. Zo’n constructie kan natuurlijk niet zomaar worden opgezet, er gaan namelijk veel processen aan vooraf. Ten eerste vindt er een gesprek plaats zodat de wensen van de klant besproken kunnen worden. Dit is heel belangrijk, omdat er vaak bepaalde eisen worden gesteld en bij Ruël willen we hier graag aan voldoen. Op basis hiervan vindt er vervolgens een calculatie plaatst. Dan wordt er berekend of de constructie daadwerkelijk gerealiseerd kan worden en wat voor materialen er allemaal nodig zullen zijn. Vervolgens kan het tekenen en ontwerpen beginnen. Als dit eenmaal voltooid is, dan is het tijd voor de voorbewerking en nabewerking van de materialen. Dan dienen de de materialen vervoerd te worden naar de plek waar de staalconstructie komt te staan. Pas nadat al deze werkzaamheden zijn uitgevoerd kan het monteren daadwerkelijk beginnen.

Benodigdheden montage staalconstructie

Er zijn veel benodigdheden bij de montage van een staalconstructie. Ten eerste is er uiteraard materiaal nodig voor de constructie. Hierbij is het vaak een uitdaging om over de juiste hoeveelheid te beschikken op het juiste moment. Ook is het belangrijk om voldoende gereedschap, voertuigen en machines te hebben op de locatie. Het monteren gebeurt namelijk niet met handen alleen. Door al deze hulpmiddelen te gebruiken kan de staalconstructie op efficiëntere wijze gemonteerd worden. Ten slotte dient er nog voldoende personeel te zijn voor het monteren. We kunnen dus wel concluderen dat er heel veel komt kijken bij het monteren van een staalconstructie. Het is daarom van belang om de montage uit te laten voeren door een bedrijf die de zaken goed voor elkaar heeft.

Werkzaamheden bij de montage van een staalconstructie

Bij de montage van een staalconstructie worden er heel veel werkzaamheden uitgevoerd om alles op te zetten. Vaak begint men met het aanbrengen van voorzieningen zodat de constructie tijdens de montage stabiel blijft staan. Dit is noodzakelijk voor de veiligheid. Vervolgens wordt de basis van de constructie gemonteerd. Als deze eenmaal staat dan is het tijd voor de afwerking van de staalconstructie. Hierbij worden de puntjes op de i gezet zodat er na afloop van de werkzaamheden een stevige en afgewerkte staalconstructie staat.

Voorbeelden montage staalconstructie

Staalconstructies bestaan in diverse groottes en vormen. Met het gebruik van staal kan men namelijk op vele manieren een constructie neerzetten. Zo kan er door middel van het monteren van een staalconstructie bijvoorbeeld een schitterend bedrijfspand worden gecreëerd. Ook voor belangrijke constructies zoals stallen of loodsen is het van belang dat er een stevige en betrouwbare constructie wordt neergezet. Staal is ook hiervoor een heel geschikt soort materiaal.

Staalconstructie montage door Ruël

Voor het monteren van een staalconstructie is Ruël de perfecte partner. Met onze nuchtere en realistische aanpak zorgen wij altijd voor een mooi resultaat. De montage wordt uiterst nauwkeurig uitgevoerd zodat er op een effectieve en efficiënte manier een staalconstructie wordt neergezet. Uiteindelijk voldoen we dan aan de wensen die van tevoren zijn aangegeven. Het gehele proces kan door Ruël worden opgezet en uitgevoerd. Hierdoor is Ruël dé partij als je een staalconstructie wilt realiseren. Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Neem contact op

Wat kunnen wij voor jouw project betekenen?

Door onze jarenlange ervaring zijn we specialist op het gebied van ontwerp, productie en montage van staalconstructies. Voor ons is elk project maatwerk.

Offerte aanvragen Contact opnemen