Twents en nuchter familiebedrijf

Over Ruël

Het familiebedrijf Ruël Staalconstructies werd door Gerrit Ruël in 1977 opgericht in Lattrop. Door onze jarenlange ervaring met het ontwerpen, produceren en monteren van staalconstructies zijn wij thuis in zowel de bouw- als in de agrarische sector. Iedere dag bouwen wij aan krachtige oplossingen die het fundament vormen van elk gebouw. Door middel van onze flexibiliteit richten we ons op het leveren van kwalitatief maatwerk. Onze ruim 40 medewerkers zijn echte vakmensen, die bekend staan om hun Twentse nuchterheid en die niet bang zijn om hard te werken.

Persoonlijk contact

Wat ons echt motiveert? Tevreden klanten. Samenwerken met Ruël Staalconstructies kenmerkt zich dan ook door persoonlijk contact, met één vast aanspreekpunt. Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen ons.

Flexibel opstellen en Kwaliteit leveren

Onze kracht is onze flexibiliteit. Daarbij gaan we altijd voor de beste kwaliteit. En omdat bijna al onze constructies maatwerk zijn, leveren we altijd een betrouwbaar eindresultaat.

Wij spreken jouw taal

Door onze jarenlange ervaring weten we hoe we onze klanten verder kunnen helpen. Dat doen we door hoge kwaliteit staalontwerpen en -constructies, korte levertijden en een scherpe prijs. Door ons eigen machinepark en ontwerp- en montageteam zijn we daarnaast in staat om echt maatwerk te leveren.

Geschiedenis

Uitbreiding met nieuwe hal aan de Hanzeweg 18 in Denekamp
1994
Uitbreiding met nieuwe hal aan de Hanzeweg 18 in Denekamp
Verhuizing Ruël Staalconstructies naar Hanzeweg 18 in Denekamp
1989
Verhuizing Ruël Staalconstructies naar Hanzeweg 18 in Denekamp

Wat kunnen wij voor jouw project betekenen?

Door onze jarenlange ervaring zijn we specialist op het gebied van ontwerp, productie en montage van staalconstructies. Voor ons is elk project maatwerk.

Offerte aanvragen Contact opnemen