Staalskeletbouw

Staalframebouw

Een van de meest belangrijke ontwikkelingen in de bouwsector is de staalframebouw. Het is een geavanceerd soort bouwsysteem waardoor men op relatief efficiënte wijze staalconstructies kan opzetten. Door middel van staalframebouw kan men huizen, gebouwen en andere constructies creëren. Deze vorm van bouwen biedt zoveel voordelen dat het logisch is dat veel bedrijven er voor kiezen. Wil je dit proces laten uitbesteden? Dan kunnen we je bij Ruël ongetwijfeld wel van dienst zijn. Lees op deze pagina meer over staalframebouw en wat de toegevoegde waarde van Ruël is bij het opzetten van deze constructies.

Neem contact op

Wat is een staalframe?

Voor het opzetten van constructies kan men gebruikmaken van staal. Dit materiaal is stevig, betrouwbaar en duurzaam. Men kan staal gebruiken voor het maken van stalen frames, die dus staalframes genoemd worden. Vaak wordt er allereerst een calculatie en ontwerp gemaakt voor de constructie. Daarna wordt er gekeken hoeveel staal er nodig is voor de klus. Vervolgens wordt dit materiaal eerst voorbewerkt en later nabewerkt zodat het staal gereed is voor de montage. Doordat men staalframes gebruikt kunnen er snel mooie en stabiele constructies worden gecreëerd.

Het belang van staalframebouw

De staalframebouw is tegenwoordig een zeer belangrijke manier van bouwen. Allereerst hebben bedrijven simpelweg constructies nodig die ze kunnen vertrouwen. Hierbij is staal van toegevoegde waarde. Ook is staal bestand tegen het vormen van schimmels en is er slechts een lichte fundering nodig doordat het een licht soort materiaal is. Daarnaast kan men flexibel bouwen door gebruik te maken van staalframes, de mogelijkheden zijn eindeloos! Ten slotte is staal heel duurzaam en goed voor het milieu, het is namelijk 100% recyclebaar.

Waar wordt staalframebouw toegepast?

De staalframebouw kan voor vele soorten bouwprocessen worden gebruikt. Vroeger waren staalframes vooral geschikt voor de huizenbouw. Echter door innovatie en verbeterde processen is men nu in staat staalframes te gebruiken voor meerdere types projecten. Zo kunnen er heel veel soorten gebouwen worden neergezet door staalframebouw. Hierbij kun je denken aan schuren, stallen of nieuwbouw huizen. De staalframebouw is dus geschikt voor gebouwen in de industrie, reguliere woningen, infrastructuur projecten of voor de utiliteitsbouw.

Staalframebouw uitbesteden

De meeste bedrijven en particulieren kiezen ervoor om de staalframebouw uit te laten besteden. Dit is heel logisch, want het is bijna onmogelijk om dit soort projecten uit te voeren zonder te beschikken over voldoende materiaal, kennis en personeel. De staalframebouw biedt vele voordelen, het is alleen niet makkelijk om zomaar te realiseren. Kies daarom voor een betrouwbaar bedrijf dat je graag wil helpen met het gebruik van staalframes voor het opzetten van één of meerdere nieuwe gebouwen.

Staalframebouw bij Ruël

Ruël is een hele geschikte partner voor het opzetten van staalconstructies door middel van staalframebouw. Met onze realistische aanpak, jarenlange ervaring en professionele kijk op de projecten willen wij de klant zo tevreden mogelijk maken. Hierbij zijn de staalframebouw kosten laag, we willen namelijk niet dat je een onnodig hoge prijs betaald voor het uitbesteden van de staalframebouw. Daarnaast nemen we van tevoren door wat er belangrijk is qua eindresultaat voor jouw bedrijf. Er zijn namelijk veel mogelijkheden als het gaat om staalframebouw. Als de onderlinge afspraken zijn gemaakt, dan kunnen we aan de slag om het project zo professioneel en efficiënt mogelijk uit te voeren. Zo garanderen we een zo hoog mogelijke tevredenheid. Na afloop kunnen alle partijen dan terugkijken op een geslaagde samenwerking.

Meer mogelijkheden omtrent staalconstructies bij Ruël

Bij Ruël zijn we gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met staalconstructies, waaronder dus ook staalframebouw. Indien je nog meer projecten zou willen realiseren, dan kun je altijd bij ons terecht. Zo bieden we ook de volgende diensten aan:

Neem contact op

Wat kunnen wij voor jouw project betekenen?

Door onze jarenlange ervaring zijn we specialist op het gebied van ontwerp, productie en montage van staalconstructies. Voor ons is elk project maatwerk.

Offerte aanvragen Contact opnemen